دانلود عکس با کیفیت ساقه و گل زعفران تازه روی سطح چوبی
این عکس استوک 5000 پیکسل در 3333 پیکسل است. ایده آل برای هر پروژه ای که نیاز به زعفران، ادویه ایرانی، گلدهی دارد.
ساقه و گل زعفران تازه روی سطح چوبی. دارای فضای مناسب برای نوشتن متن توسط شما
Orientation
Landscape
Dimensions
5000(w) × 3333(h) px
7.76 MB
از ویکی پدیای زعفران:
زعفران یا زَرپَران ([یادداشت ۱]) (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران و گرانترین و بهترین و خوشبوترین ادویه جهان است که در آشپزی کاربرد دارد. پیاز زرانی، یک پوشال قهوهای رنگ دارد که از آن نگهداری میکند. پس از این که پیاز این گیاه کاشته میشود، فرایند رشد آغاز شده و یک ساقه (تیج) درست میشود و سر آن غنچه میزند. کلاله و خامه زرشکی رنگ وگل زعفران برداشت و پس از باز کردن گل زعفران، آن را خشک می کنند؛ برای چاشنی و رنگ دهی غذاها به کار میرود. روش برداشت این گیاه بسیار سخت است و از قدیم تا به حال با دست جمع آوری میشود. زعفران دارای طبع گرم است و خوردن زیاد یا در ارتباط بودن زیاد با زعفران باعث جنون میشود.[۱][۲] و نرخی نزدیک به ۱۵۰۰۰ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم دارد.[۳][۴][۵]